VAHİTTİN KARAKOÇ - OKUL MÜDÜRÜ

1963 yılında Bergama Çaltıkoru köyünde doğdum. Ayaskent ilkokulu ,İzmir Buca ortaokulu, Bergama lisesi Demirci Eğitim Yüksek Okulu mezunuyum . Erzurum Karayazı Dündar ilkokuluna öğretmen olarak atandım.4.5 yıl çalışıp Balıkesir´in Sındırgı, Ayvalık ,Gömeç ilçelerinin köylerinde idareci ve öğretmen olarak çalıştım.2000 yılında (2+2) lisans tamamlayıp Türkçe Bölümünden mezun oldum.2007 yılında İzmir Bergama Pınarköy İlköğretim okulu, Osman Nuri Ersezgin ilkokulunda çalıştım.2012 yılında Göçbeyli ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandım .2013 yılında Okul dönüşümünden Göçbeyli İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak görev yaptım.2014 yılında Bergama Pınarköy İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandım.2019 yılında Aliağa Şehit Bülent Yanpala İlkokulunda idareci olarak görev yapmaktayım.Evli ve 3 çocuk sahibiyim.