Kas

Okulumuza ismini veren Aziz Şehidimiz Bülent Yanpala'nın kabri ziyaret edildi. Şehidimizin kabrinin olduğu alana fidan dikilerek dualar okunduktan sonra şehidimizin değerli ailesine de ziyarette bulunuldu. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr.Erdoğan Akyüz'e de katılımlarından dolayı teşekkür eder, aziz şehidimize Allahtan rahmet dileriz.

Ara

Öğrencilerimize problem çözme, yaratıcı düşünme gibi birçok 21. yy becerilerini kazandırmak, eğlenerek kalıcı öğrenmeyi sağlamak ve teknolojiyi faydalı amaçlar doğrultusunda kullanmalarını sağlamak amacıyla anasınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde kodlama çalışmalarına başladı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında okulumuda farkındalık yaratmak amacıyla, anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimiz, özel eğitim sınıflarımızı ziyaret ederek onlara hazırladıkları hediyeleri verdiler. Özel eğitim sınıfı öğrencilerimizin de bizlere sürprizleri oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, engelsiz güzel günlere kavuşmayı diliyoruz.

Kas

"24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle, Okul Aile Birliği Başkanımız ve üyeleri tarafından düzenlenen öğretmenler günü yemeği ve ardından takdim ettikleri hediyeler için çok teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü 83. ölüm yıldönümünde saygı ve özlemle andık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz..

Ekm

Okulumuzda düzenlenen tören ile Cumhuriyetimizin 98. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere. bizlere bu renkli görüntüleri yaşatan öğrencilerimize ve bize destek olan tüm velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Nis

Salgın sürecinde bir araya gelemediğimiz öğrencilerimiz ile hazırladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programını çevrimiçi ortama aktararak bayramımızı kutladık. Bu renkli karelerin oluşmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Bayramımız kutlu olsun.

Nis

Bugün İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr.Erdoğan AKYÜZ okulumuzu ziyaret etti. Okul Müdürümüz ile görüşerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken, ikinci sınıf öğrencilerimizin canlı dersine konuk oldu.

Mrt

Çocuklarımıza kitap sevgisini aşılamak, okuduğunu anlama, etkili konuşma becerilerini geliştirmek ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kitap okuma yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmaya büyük ilgi gösteren öğrencilerimiz, sonuçların açıklanmasıyla kitap kurdu belgelerinin ve ödüllerin sahibi oldu.