Mrt

Başka bir bayrak var mıdır ki rengini şehitlerin dökülen kanlarından alsın...

!!!!!ÇANAKKALE BİR DESTANDIR!!!!!!

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109.yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve İstiklal mücadelesinin nice kahramanlarını şükran, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Çanakkale'de şehit düşen tüm kahraman askerlerimizin ruhları şad olsun.

İSTİKLAL MARŞI OKUMA YARIŞMASI

12 Mart İstikĺâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Etkinlikleri kapsamında her sınıf bünyesinde “İstiklal Marşımızı Okuma Yarışması” yapılmıştır. Anasınıfı A şubesinde Berin Arslan, Anasınıfı B şubesinde Eylem Gülek, 1.sınıfta Ferhan Manisalıoğlu, 2.sınıfta Afra Beren Atmaca, 3.sınıfta Mehmet Burak Tomruk ve 4.sınıfta da Doğukan Karanfil birinci olmuşlardır. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve bu yarışmada emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet

Hakkıdır Hakk'a tapan milletimin İstiklal"

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

12 Mart 1921 İstiklal Marşının Kabulü kutlu olsun.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Mrt

Okulumuza ismini veren aziz şehidimiz Bülent Yanpala ve tüm şehitlerimiz için lokma hayrı gerçekleştirdik. Hayrımızda bizi destekleyen ve yalnız bırakmayan şehidimizin değerli babası Uyar Yanpala ve ablası Serap Yanpala'ya teşekkür ederiz. Ayrıca lokma hayrımıza katılan Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar'a, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt'a, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kılıç'a,  Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serap Cerrahoğlu'na, Tesisler Bakım ve Onarım Müdürü Özgür Uslu ve Sezgin Dağdeviren'e, Toki İlkokulu Müdürü Hamdi Oktay'a çok teşekkür ederiz. Allah kabul etsin inşallah. Ruhları şad olsun.

Ock

Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar ile  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dr.Erdoğan Akyüz Aliağa Belediyesi tarafından okulumuza kazandırılan müzik sınıfımızın açılışı için ziyarette bulundular. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan küçük dinletilere katıldıktan sonra hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz ile sohbet ettiler. Desteklerinden dolayı Aliağa Belediyesine ve Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar'a teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğretmenler Günü oyunlarımızla bu sefer biz öğretmenler eğlendik Sandalye kapmaca,denge oyunu,tekerleme ve hulahop yarışlarıyla eğlenceli dakikalar geçirdik.

Ara

Öğretmenler arası masa tenisi turnuvası gerçekleştirdik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlemiş olduğumuz Öğretmenler Arası Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası gerçekleştirdik.

Kas

Sayın Kaymakamımız Zekeriya Güney okulumuzu ziyaret edip,hem öğrencilerimizle sohbet edip hem de öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladılar. Ziyareti için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Karbonmonoksit renksiz, tatsız, kokusuz, yanıcı zehirli bir gazdır. Vücuda solunum yolu ile girer ve doğrudan kana geçerek oksijen alımını engeller, zehirlenme ve ölüme neden olur. Karbonmonoksit zehirlenmeleri sıklıkla; kapalı ortamlarda açık ocaklar, bacası çekmeyen soba, şofben, bacasız gaz sobalarında yakıtın iyi yanmaması nedeniyle meydana gelir. Karbon monoksitle meydana gelen zehirlenmelerde kısa süre içerisinde tıbbi müdahale yapılmaz ise ölümle sonuçlanabilmektedir.

Kas

18-19 Aralık 2021 tarihinde okullarında öğrenim gören öğrencilerin "İklim Krizi" konusunda farkındalıklarını arttırmak, fosil yakıtlardan sera gazı salınmasını önlemek veya sera gazı emilimini arttırmak için robotik bilgisi kullanarak yenilikçi çözümler oluşturmalarını sağlamak amacıyla düzenlecek olan Dünya Robot Olimpiyatı İzmir Özel Turnuvası "RoboKodlar İklim Krizi için Buluşuyor" için başvurular başladı.

Nis

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen İzmir İnternet Haftası etkinlikleri bu yıl 12-22 Nisan 2021 tarihleri arasında "Geleceğin Meslekleri" teması ile çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecektir.

Nis